Solutia crashurilor

  Distribuiţi
  avatar
  ShaKaLoo.
  Membru
  Membru

  Mesaje : 58
  Puncte : 177
  Data de inscriere : 01/09/2010
  Varsta : 24
  Localizare : Cluj-Napoca

  Solutia crashurilor

  Mesaj  ShaKaLoo. la data de Mier Sept 01, 2010 7:19 pm

  Pana acum cateva zile am avut o mare problema cu crashurile , luam din 10 in 10 minute , daca nu mai des . Nu puteam iesi din LV , luam crash aproape la fiecare curba mai periculoasa.Acum iau un crash la 2-3 ore si sunt extrem de multumit.Ce-am facut ? Mi'am defragmentat Hdd'urile.

  "Defragmentarea discului descrie procesul de unificare a fișierelor fragmentate de pe hard diskul computerului.
  Fragmentarea se produce în timp pe un hard disk, pe măsură ce salvați, modificați sau ștergeți fișierele. Modificările unui fișier se salvează deseori într-o locație a hard diskului diferită de cea a fișierului original. Modificările suplimentare se salvează în și mai multe locații. În timp, atât fișierul cât și hard diskul devin fragmentate, iar computerul va funcționa mai lent, deoarece trebuie să efectueze căutări multiple în locuri diferite pentru a deschide un fișier.
  Programul defragmentare disc este un instrument care rearanjează datele de pe hard disk și reunește fișierele fragmentate, astfel încât computerul să funcționeze mai eficient. În această versiune de Windows, programul Defragmentare disc se execută după o programare, astfel încât nu trebuie să vă amintiți să-l executați, deși aveți posibilitatea să-l executați manual sau să îi modificați programarea."

  Poza : https://redcdn.net/ihimizer/img13/8607/defragt.png

   Acum este: Sam Dec 15, 2018 4:20 am