Rankurile The Mafia

  Distribuiţi
  avatar
  TwiNkie
  Administrator
  Administrator

  Mesaje : 56
  Puncte : 165
  Data de inscriere : 27/08/2010
  Varsta : 23
  Localizare : Cluj-Napoca

  Rankurile The Mafia

  Mesaj  TwiNkie la data de Mier Sept 01, 2010 5:07 pm

  Rank1-Outsider
  Outsideri se ocupa cu traficul de arme. Au obligatia sa ofere arme gratis aliatilor la warr-uri. Si sa faca o reducere de 50% aliatilor , in caz ca acestia doresc sa cumpere de la noi. Ei intodeuna trebuie sa umbee prin oras pentru a strange clientii ptr factiune. Intodeuna trebuie sa aiba materials la ei. Job sec obligatoriu:arms dealer -nu ai voie sa vinzi ak47

  Rank2-Associate
  Rolul celor Associate este in mare parte la fel ca celor de Rank1. Pe langa traficul de arme ei sunt obligati sa ii protejeze si sa ii invete pe smecherii, tot ce stiu. Au olbigatia sa protejeze Cap-ul si Nasu' cand ies in public. Job sec obligatoriu: arms dealer.

  rank3-Solider
  Soldieri sunt obligati sa fie prezenti la orice war. Tot ei sunt obligati sa faca cunoscut numele factiuni prin oras , participand activ la viata ilegala din joc: omorarea inaminicilor cand incalca teritoriul mafiei sau al aliatilor, vinderea masinilor pe piata neagra ( car jacker),traficul de droguri,scandaluri in baruri s.a.m.d. Tot ei pot juca un rol important in cautarea inamicilor (detective). Ei pot forma echipe (famili) cu cei din factiune si sa porneasca impunerea respectului in strada. Sunt obligatii sa ii ajute in orice situatie pe membrii factiuni. Job-uri sec la alegere: detective , drugs , arms dealer , car jacker.

  rank4-Capo
  Mana dreapta a Colsigliere-ului. Ei sunt persoanele care ofera sfat-uri in orice situatie. Ei trebuie sa studieze problema de doua ori inainte ca familia sa ia o decizie. Tot ei au obligatia sa ajute pe cei de rank1/2/3 cu sume de banii (nu prea mari) si numai daca au nevoie. Au rolul de a promova numele mafiei in oras , castigand clientii noi ptr armele noastre. Activitatea lor principala va fii : vinderea ak-urilor (materials le luati de la cei cu rank 1 si 2 )

  rank5-Consigliere
  Underboss , sau pe scurt cel care se ocupa in absenta liderului pe server. El da ordine/pune contracte (ptr membrii facituni).Primeste o anumita suma de banii din vanzarea ak-urilor (asta numai daca se afla cu cei de rank1,2,3,4 cand acestia efectueaza o vanzare).

  Fiecare asculta de rank-ul mai mare. Sper sa nu apara turbulente in familie. Nu uitati activitatea noastra principala: distribuirea de arme.

   Acum este: Joi Noi 15, 2018 2:35 pm